Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Leusden Logo

Ontstoppen

WC verstopt Leusden

Wij verhelpen jouw wc verstopping

LEUSDEN

WC verstopt Leusden?

WC verstopt Leusden? Een verstopping in je wc, er zijn maar weinig dingen die vervelender zijn dan dat. Je ontkomt er helaas niet aan wanneer jouw wc verstopt is. Het kan behoorlijk stinken en het vergt ook nog eens een hoop schoonmaakwerk.

Er zijn een aantal methoden om je wc zelf te ontstoppen. Met een van de volgende methodes kan je proberen zelf je wc te ontstoppen.

WC verstopt Leusden en geen zin om zelf jouw wc te ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 033 203 43 54 om jouw klus te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wanneer je zelf je wc gaat ontstoppen, raden wij je aan de vloer rondom de wc te bedekken. Het bedekken kun je doen met een zeil of met een oude doek. 

Op deze manier weet je zeker dat er geen vieze spetters op je vloer komen. Dit scheelt je een hoop schoonmaakwerk achteraf.

Ontstoppen Leusden Logo
Loodgieter ontstoppen Leusden afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Het is belangrijk om, voordat je je wc gaat ontstoppen, erachter te komen wat de oorzaak van de verstopping is. In veel gevallen is een vastzittend voorwerp de oorzaak van het probleem.

Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen? Dan kan het zijn dat er een luier of een speeltje in het toilet is gegooid. De kans is groot dat je dit niet zomaar wegspoelt. In dit geval, zul je een aanpak moeten gebruiken die de verstopping naar boven brengt.

Is het papier, vet, of iets dat flexibel is? Dan is er een kans dat je de de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier weg te spoelen.

Voor spoedhulp bij verstoppingen bel je direct de vakmannen van Ontstoppen Leusden op 033 203 43 54.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in je wc met het blote oog te zien? Dan mag je van geluk spreken omdat je er dan (in de meeste gevallen) zelf bij kunt komen.

Bij wc verstoppingen ligt de oorzaak vaak bij de kronkel achter de wc. Als dit het geval is hoef je alleen maar een paar rubberen handschoenen aan te doen en de wc verstopping met de hand weg te pakken. Gooi het afval vervolgens weg in de daarvoor bestemde afvalcontainer.

Is het een hele toiletrol of iets anders groots? Gooi het dan in de prullenbak in een plastic zak en spoel vervolgens het toilet door.

Kom je er niet uit? Neem dan zo snel mogelijk contact op via 033 203 43 54. Wij staan dan vaak binnen een uur voor je klaar.

Ontstoppen afvoer Leusden
Ontstoppingsdienst Leusden

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Is de verstopping in de wc niet zichtbaar en wordt deze volgens jou veroorzaakt door vet of papier?

Probeer de verstopping dan te verhelpen met afwasmiddel. Het gebruiken van afwasmiddel is een van de goedkoopste methoden voor het ontstoppen van je wc.

Als eerste is het slim om de vloer rondom je wc te bedekken aangezien het kan gaan spetteren. Pak eerst een emmer met warm water. Spuit vervolgens twee grote eetlepels afwasmiddel in het toilet. Als laatste gooi je de emmer met warm water direct vanaf een meter hoogte in de wc.

Belangrijk! Zorg ervoor dat het water niet kookt, want het porselein van de wc kan dan breken en dan ben je nog verder van huis.

Bel gratis met de vakmannen van Ontstoppen Leusden om jouw situatie te bespreken 033 203 43 54.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Kan je de toiletverstopping niet zelf losmaken met rubberen handschoenen? En lukt het niet om de verstopping weg te spoelen met wasmiddel en warm water?

Gebruik dan de welbekende ontstopper. Maak het rubber van de ontstopper van tevoren flexibel door het even onder de warme kraan te houden, hierdoor wordt het rubber flexibel en dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit.

Vervolgens breng je de ontstopper onder water en druk je hem rustig in de toilet hals. Zorg ervoor dat de ontstopper de leiding volledig afdekt. Trek de ontstopper vervolgens snel naar je toe. Dit zorgt voor een goede zuigkracht. Dit herhaal je net zolang tot de verstopping naar boven komt.

Let op: druk de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan namelijk resulteren in een nog ergere wc verstopping. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Leusden Leiding
WC verstopt Leusden

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wij raden je aan geen gebruik te maken van een ontstoppingsveer in de wc. 

Is het je niet gelukt om met bovenstaande ideeën de verstopping van je wc aan te pakken? Dan raden wij je af om de verstopping te verhelpen met een ontstoppingsveer.

Er bestaat namelijk een kans dat de verstoppingsveer bij gebruik vast komt te zitten. Dit kan schade aan je leidingen veroorzaken.

Bel snel met Ontstoppen Leusden om de oplossing voor jouw situatie te bespreken 033 203 43 54.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

In sommige gevallen lukt het niet om je wc zelf te ontstoppen. Blijft de wc nadat je alle bovenstaande methoden hebt geprobeerd verstopt? Roep de hulp in van onze vakmannen. Ontstoppen Leusden werkt met ervaren monteurs die professioneel te werk gaan.

Onze loodgieters werken bovendien met unieke methoden om het probleem van een verstopping van het riool te achterhalen en direct aan te pakken. Ook helpen wij je graag met de inspectie van uw riool en het preventief onderhoud hiervan.

Wij lossen je wc verstopping snel op en zorgen ervoor dat je wc weer doorspoelt zoals het hoort. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of voor meer informatie.

Wij lossen gegarandeerd alle problemen vakkundig op. Bel direct via 033 203 43 54. Dan komen we snel bij je langs om je wc verstopping te verhelpen.

Graven riool Leusden

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-leusden

WC verstopt

WC verstopt Leusden

Heb je te maken met een toiletverstopping in Leusden? Bel onze loodgieters. Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak direct een afspraak!

loodgieter-leusden-ontstopping

Afvoer verstopt

Last van een verstopte gootsteen in Leusden? Maak direct een afspraak en wij ontstoppen de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-leusden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Leusden

Riool inspectie Leusden? Voorkom hardnekkige verstoppingen en maak nu een afspraak. Wij sporen elke beginnende verstoppingen op.

loodgieter-leusden-verstopping

Riool verstopt

Denk je dat jouw riool verstopt zit? Bel dan vandaag nog naar de Loodgieter in Leusden en wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Leusden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? Ontstoppen Leusden helpt je graag met het verhelpen van de verstopping.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

033 203 43 54

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Leusden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Leusden