Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Leusden Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Leusden

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

LEUSDEN

Afvoer verstopt Leusden?

Afvoer verstopt Leusden en kan je zelf geen oplossing vinden? Er zijn veel middelen en gereedschappen beschikbaar om soortgelijke problemen op te lossen.

Op het internet worden veel manieren genoemd waarop je mogelijk je verstopping kan verhelpen. Hierdoor is het onduidelijk wat nou wel, en wat niet werkt. Op deze pagina krijg je antwoord op al je vragen. Hier kan je tips met uitleg vinden waarmee jij hopelijk je verstopping kan verhelpen.

Heb je alles al geprobeerd maar kom je er niet uit? Los het probleem dan op door een professionele rioolspecialist in te schakelen, want hij is namelijk expert op het gebied van afvoer verstoppingen.

Twijfel je of we jou kunnen helpen? Bel nu vrijblijvend met 033 203 43 54 om jouw klus te bespreken. Ontstoppen Leusden staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Leusden

Is je afvoer verstopt en ben je op zoek naar een ontstoppingsdienst in Leusden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De vakmannen van Afvoer Ontstopping Leusden lossen graag alle afvoerproblemen voor je op. Voor ieder afvoerprobleem hebben wij een passende oplossing.

Naast dat wij je afvoer in Leusden ontstoppen, geven wij ook advies zodat je je afvoer in een goede staat houdt.

Wat het probleem ook is, Ontstoppingsdienst Leusden staat voor je klaar. Neem snel contact met ons op via 033 203 43 54 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Leusden Logo
Loodgieter ontstoppen Leusden afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer je afvoer niet goed doorloopt, is waarschijnlijk je afvoer verstopt. Het beste is om eerst zelf een poging wil doen om de afvoer te ontstoppen. Je kan dan namelijk snel weer gebruik maken van je sanitaire voorzieningen.

Wij hebben een aantal tips zodat je een goede poging kan doen om je afvoer zelf te ontstoppen. Mocht het dan zo zijn dat de afvoer na de poging nog steeds niet doorloopt, dan kan je ons altijd bellen op 033 203 43 54.

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Doet de verstopping zich voor bij de afvoer van een elektrisch apparaat? Dan is het verstandig om eerst te controleren of de filters vies zijn. In veel gevallen ligt daar het probleem.

Op het moment dat je ziet dat de filters vies zijn, kan je ze reinigen in een warme sop. Wanneer ze weer droog zijn, kun je ze terug plaatsen. Als het goed is is het probleem van de verstopte afvoer dan opgelost.

Ontstoppen afvoer Leusden
Afvoer verstopt Leusden

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig is vrijwel elke afvoer voorzien van een sifon. Een sifon is de zwanenhals vormige buis. Deze wordt gemonteerd op een afvoer als stankafsluiter. Het is mogelijk dat het water niet meer goed doorloopt doordat de sifon vol zit met troep.

Vaak kun je de sifon eenvoudig losdraaien om vervolgens het vuil uit de sifon te halen. Draai het sifon er weer op en het water loopt weer goed door.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Loopt de afvoer niet meer goed door? Dan kan je er voor kiezen om dit aan te pakken met zuiveringszout (baking soda).

Meng het zuiveringszout met water en giet het mengsel langzaam in de geblokkeerde afvoer, laat dit vervolgens een nachtje inwerken.

Wanneer je het zuiveringszout met azijn mengt is het effect nog sterker. Je afvoer zal daarna weer goed doorlopen.

Ontstoppen Leusden Leiding
Riool ontstoppen Leusden graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een manier om een verstopte afvoer los te laten komen is door een plopper op de gootsteen te zetten.

Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je zuigkracht waardoor het vuil in de leiding los zal raken. Deze methode werkt zeer effectief wanneer je afvoer verstopt is.

Bel met Ontstoppen Leusden om jouw situatie te bespreken 033 203 43 54.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Wanneer je te maken hebt met een hardnekkige verstopping, kan een ontstoppingsveer een zeer effectief hulpmiddel zijn waarmee je je riool of afvoer kan ontstoppen. Deze flexibele veer duw je eenvoudig met het uiteinde in de verstopte afvoer.

Bij bochten kan het nodig zijn wat extra kracht te zetten en voorzichtig draaien. Let wel goed op dat je dit voorzichtig doet, zo voorkom je dat je schade aanricht aan je riool of afvoer.

Wanneer je bij de verstopping gekomen bent kan je deze aanpakken door te draaien, duwen en te trekken met de veer. Zet ook hierbij niet te veel kracht om schade te voorkomen.

Belangrijk is dat je de veer ook weer voorzichtig uit de afvoer haalt. Door te kijken of het water weer doorstroomt kan je testen of de leiding weer schoon is, en je afvoer verstopping is opgelost.

Lukt het niet? Maak dan gratis een afspraak via 033 203 43 54. Dan verhelpen wij jouw afvoer verstopping.

Graven riool Leusden
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse mogelijke oorzaken waardoor een riool verstopt kan raken. Door bijvoorbeeld chemisch afval, vetresten, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen raakt het afvoer snel verstopt.

Ook kan het zijn dat leidingbreuk de verstopping veroorzaakt. Bij leidingbreuk ontstaat de ontstopping doordat allerlei vuil zich kan ophopen in de gescheurde leiding.

Daarnaast kunnen ingegroeide boomwortels de oorzaak zijn van een verstopping, vooral bij oudere afvoeren dringen boomwortels gemakkelijk in de buizen waardoor er verstoppingen ontstaan.

Het komt ook wel eens voor dat leidingen slecht op elkaar zijn aangesloten door bijvoorbeeld een slecht aangelegd riool.

Het kan ook zelfs zijn dat dit veroorzaakt is door een aardverschuiving, in dit geval ligt het probleem vaak een stuk ingewikkelder.

Heb je last vast van verstopte afvoer en wil je dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost? Bel ons dan snel op 033 203 43 54.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Het is belangrijk om er voor te zorgen dat de afvoer in een goede staat blijft. Daarom is het belangrijk dat er geen olie of frituurvet wordt gegoten in de afvoer.

Ook is het belangrijk om er voor te zorgen dat je geen etensresten of andere voorwerpen door de gootsteen spoelt.

Omdat de verstoppingen vaak geleidelijk ontstaan is het goed om met regelmaat je rioleren te laten controleren.

Wij kunnen onder andere met onze meetapparatuur de staat van de afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Maak een afspraak met een van onze rioolexperts door te bellen naar 033 203 43 54.

Loodgieter Leusden Ontstoppen
WC ontstoppen Leusden

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer brengt een hoop vervelende problemen met zich mee. Je wil dit het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben.

Daarom is het belangrijk om contact met ons op te nemen zodat wij er zo snel mogelijk voor kunnen zorgen dat de problemen worden opgelost.

De prijs die wij daarvoor rekenen zal afhankelijk zijn van de ernst van de verstopping, de eventuele inspectie en reparaties, de kosten van gereedschap en het aantal benodigde arbeidsuren voor het oplossen van het probleem.

Wij zorgen ervoor dat je hierin een eerlijke prijs krijgt. Ook zullen wij, wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn, niet zomaar starten zonder jouw goedkeuring.

Onze ervaren rioolspecialisten zullen er voor zorgen dat de problemen zo efficiënt mogelijk worden opgelost.

Wil je weten waar je aan toe bent en je afvoer zo snel mogelijk opgelost hebben? Bel dan snel naar 033 203 43 54.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-leusden

WC verstopt

Heb je te maken met een toiletverstopping in Leusden? Bel onze loodgieters. Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak direct een afspraak!

loodgieter-leusden-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Leusden

Last van een verstopte gootsteen in Leusden? Maak direct een afspraak en wij ontstoppen de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-leusden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Leusden

Riool inspectie Leusden? Voorkom hardnekkige verstoppingen en maak nu een afspraak. Wij sporen elke beginnende verstoppingen op.

loodgieter-leusden-verstopping

Riool verstopt

Denk je dat jouw riool verstopt zit? Bel dan vandaag nog naar de Loodgieter in Leusden en wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Leusden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? Ontstoppen Leusden helpt je graag met het verhelpen van de verstopping.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Leusden

Heb je te maken met een verstopte afvoer en ben je dringend op zoek naar een ontstoppingsdienst in Leusden?

De ervaren loodgieters van Ontstoppen Leusden staat voor je klaar en zal alle rioleringsproblemen voor je aanpakken! Voor elk probleem zoekt hij eerst de oorzaak en lost die dan meteen op.

Denk je dat je te maken hebt met een verstopte afvoer in Leusden? Neem snel contact met ons op zodat wij je spoedig kunnen helpen 033 203 43 54.

Verstopping Leusden

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Leusden

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Leusden Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Leusden. Altijd uitstekende service en snel geholpen!

Van der Valk Hotel Leusden

Bij ons heeft Ontstoppen Leusden verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van riolering en verhelpen van verstoppingen. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Uitstekende service!

Leusder Voetbalvereniging RODA

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Leusden. Heel erg bedankt!

Brandweer Kazerne Leusden

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

033 203 43 54

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Leusden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Leusden