Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Leusden

Wij verhelpen jouw riool verstopping

LEUSDEN

Riool ontstoppen Leusden?

Riool ontstoppen Leusden? Het snelst is om het zelf te doen. Je kan dan gelijk weer gebruik maken van je sanitair. Tevens voorkom je hiermee stankoverlast in je woning. Maar de grote vraag is natuurlijk: hoe vind ik die verstopping? En nog belangrijker, hoe kan ik mijn riool ontstoppen?

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Bel gratis met 033 203 43 54 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Leusden staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Het ontstoppen van jouw verstopte riolering begint bij het vinden van de locatie van de verstopping.

Het kan zijn dat het water in je gootsteen en in je wc minder goed wegloopt. Of dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Deze voorbeelden duiden allebei op een verstopping in de riolering. Je kan in dat geval dan beter een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen zoals Ontstoppen Leusden.

Ook is het mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt in huis. Blijft er water in de douchebak staan? Of wordt het water in de wasbak bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Een verstopping in de wasbak of de afvoer van de douche is vaak toe te schrijven aan haren en zeepresten. Deze resten hopen zich dan op achter de sifon en de afvoer, dit veroorzaakt de verstopping van het riool.

De bron van een rioolverstopping kan je het beste vinden door de rioolaansluitingen allemaal een keer door te spoelen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Als hierdoor een waterkolk ontstaat, zal de afvoeraansluiting niet verstopt zitten. Als er toch een verstopping blijkt te zijn, hoe kan je deze dan het beste verhelpen?

Bel nu 033 203 43 54 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Leusden Logo
Loodgieter ontstoppen Leusden afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een andere mogelijkheid voor het ontstoppen van een riool is het gebruik van een hogedrukreiniger. Hierbij is een zorgvuldige aanpak van cruciaal belang! Je het probleem namelijk niet dat het probleem erger wordt of dat je hele badkamer volstroomt met water.

Als eerste plaats je het mondstuk van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Vervolgens spuit je de afvoer zo’n 3 minuten grondig door.

Het gebruik van een hogedrukreiniger is een manier om je riool te ontstoppen. Dit is tevens wel een van de meest krachtige methoden en brengt dus ook risico’s met zich mee.

Andere methoden zijn het gebruik van een veer, soda of een plopper. Probeer dus in de eerste instantie een van deze methoden voordat je het probeert met een hogedrukreiniger. Zo voorkom je dat er afvalwater op jouw vloer of wanden terechtkomt.

Voor spoedhulp verstoppingen of storingen bel je direct de vakmannen van Ontstoppen Leusden op 033 203 43 54.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Wordt de rioolvetstopping wordt veroorzaakt door een een prop afval, kun je gebruik maken van een ontstoppingsveer. Doordat de veer erg flexibel is kan je hem gemakkelijk in de afvoer drukken. Als je de veer de afvoer in duwt zorgt hij ervoor dat het afval los komt.

Hierdoor is de weg weer vrij gemaakt naar het centrale riool. Spoel de afvoerbuis na gebruik van de veer snel door. Als je dit niet direct doet kan het afval opnieuw in de afvoer blijven plakken.

Het gebruiken van soda gaat goed gepaard met het gebruik van de ontstoppingsveer. Het kan dienen om gebruik te maken van de veer met soda. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoer wand. Dit zorgt voor een goede riool ontstopping.

Liever hulp van een rioolspecialist? Bel 033 203 43 54. Wij staan vaak al binnen een uur voor je klaar.

Ontstoppen afvoer Leusden
Ontstoppingsdienst Leusden

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik van de ouderwetse plopper is een goede methode bij het riool ontstoppen. De plopper ontwikkelt een drukverschil in de afvoer en dit trekt de verstopping los. Druk de plopper tegen de rand van de afvoer aan en zorg ervoor dat de afvoer helemaal bedekt is. Trek een paar keer aan de plopper en kijk of het afval loskomt.

Het kan soms nodig zijn om meerdere keren te moeten ‘ploppen’ om het afval echt goed los te maken. Vervolgens spoel je de afvoer goed door met water. Ook hierbij kan het slim zijn om soda te gebruiken. De soda zal ervoor zorgen dat de laatste resten afval losgeweekt worden.

Bel gratis met de vakmannen van Ontstoppen Leusden om jouw klus te bespreken 033 203 43 54.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Je kunt je riool ook proberen te ontstoppen door gebruik te maken van soda. Dit is erg eenvoudig en goedkoop. Je doet dit door de soda met een theelepel in de afvoer te gooien en laat dit een paar minuten intrekken.

Spoel de afvoer vervolgens door met kokend water. Het is slim om dit proces een paar keer te herhalen voor het beste resultaat.

Het gebruik van soda is handig voor het ontstoppen van een doucheputje, gootsteen of wastafel. Dit komt omdat de soda een ontvettende werking heeft, waardoor het zeepresten en haren beter loslaten.

Hierdoor zal de verstopping in veel gevallen verdwijnen en waardoor het water weer goed kan doorstromen.

Werkt het ontstoppen met soda niet? Bel dan snel met de rioolspecialisten van Ontstoppen Leusden 033 203 43 54.

Ontstoppen Leusden Leiding
Riool ontstoppen Leusden graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Veel supermarkten of bouwmarkten hebben een groot assortiment aan ontstoppingsmiddelen. Echter raden wij het gebruik van deze middelen af. Veel van deze ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën, die een bijtende werking hebben op de afvoerbuis. Dit tast de binnenkant van je afvoer aan.

Bovendien vervuil je hiermee onnodig het water dat in het hoofdriool komt. Wij raden je aan om gebruik van deze middelen voor het riool ontstoppen te voorkomen.

Bel nu met Ontstoppen Leusden om jouw situatie te bespreken 033 203 43 54.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het niet lukken om je riool zelf te ontstoppen? Schakel dan professionele hulp in! De ontstoppers van Ontstoppen Leusden zijn zeer ervaren, beschikken over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 assistentie bij het verhelpen van verstoppingen.

Wij berekenen geen voorrijkosten. Maak nu afspraak en wij zorgen voor een professionele rioolontstopping via 033 203 43 54.

Graven riool Leusden

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-leusden

WC verstopt

Heb je te maken met een toiletverstopping in Leusden? Bel onze loodgieters. Wij komen direct naar je toe en verhelpen de verstopping. Maak direct een afspraak!

loodgieter-leusden-ontstopping

Afvoer verstopt

Last van een verstopte gootsteen in Leusden? Maak direct een afspraak en wij ontstoppen de gootsteen op vakkundige wijze.

loodgieter-in-leusden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Leusden

Riool inspectie Leusden? Voorkom hardnekkige verstoppingen en maak nu een afspraak. Wij sporen elke beginnende verstoppingen op.

loodgieter-leusden-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Leusden

Denk je dat jouw riool verstopt zit? Bel dan vandaag nog naar de Loodgieter in Leusden en wij komen zo snel mogelijk het riool ontstoppen.

Loodgieter Leusden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? Ontstoppen Leusden helpt je graag met het verhelpen van de verstopping.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Leusden

De ervaren loodgieters van Riool Ontstoppen Leusden hebben de afgelopen jaren een hoop riool verstoppingen verholpen, kelders leeggepompt en verstopte WC’s gezien. We kunnen je helpen bij allerlei ontstoppingswerkzaamheden door onze unieke en krachtige pomp welke ruim 6300 liter per minuut weg kan wegpompen!

We zijn zelfverzekerd dat wij jouw verstopping correct kunnen oplossen en bieden daarom garantie op onze werkzaamheden. Op deze manier geniet je van echt vakmanschap.

Partners: riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.onzestart , riool.linkmee 

Om te kijken wat de beste oplossing is kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via 033 203 43 54.

Verstopping Leusden

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Leusden!

Riool Leusden

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Leusden Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Leusden. Altijd uitstekende service en snel geholpen!

Van der Valk Hotel Leusden

Bij ons heeft Ontstoppen Leusden verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van riolering en verhelpen van verstoppingen. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Uitstekende service!

Leusder Voetbalvereniging RODA

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Leusden. Heel erg bedankt!

Brandweer Kazerne Leusden

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

033 203 43 54

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Leusden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Leusden